Kapıda Ödeme Seçeneği
750 TL üzeri ücretsiz kargo
14 İş Günü İçinde İade Garantisi
SSL ile Güvenli Ödeme
Kapıda Ödeme Seçeneği
750 TL üzeri ücretsiz kargo
Abiye Kombinleri Nasıl Daha Işıltılı Hale Getirilir?

Abiye Kombinleri Nasıl Daha Işıltılı Hale Getirilir?

Taş İşlemelerle Göz Kamaştırıcı Etki

Malum, abiyelerle meydana getirilen kombinlerin ana amacı, parıltılı bir şıklık oluşturmak. Yanlış parça seçimi, bu amaca ulaşmayı zor hale getirebilir. Peki, bol ışıltılı bir kombin nasıl yaratılır?

Işıltıyı sadece parlak görünüm olarak algılamamak gerekiyor. Anlamlı bir konsept seçip, bu konsepte uygun parçalar kullanmak, göze çarpan parlak detaylar olmadan da şık, ihtişamlı ve ışıltılı etkisi yaratacaktır. Örneğin tül, şifon gibi narin detayların yer aldığı abiye modellerini, pastel, soft renklere sahip aksesuarlarla tamamlamak masalsı bir konsept ortaya çıkarabilir. Kombin oluştururken hikâye anlatıcılığı yapmak, öyküsü olan bir bütün meydana getirmek, akılda kalıcı bir şıklık için önemli.

Parlak görüntülü parçalar, doğru kullanıldıkları takdirde, ışıltılı kombinler yaratmanın en etkili araçlarından. Aksesuarlar bunun için var. Taşlı, gümüş gibi bol parıltılı materyallerden yapılmış takılar elbette sokak kombinlerinde günlük giyim için de kullanılabilir ama onların tüm ihtişamlarını sergiledikleri asıl sahne özel organizasyonlar, şık davetler.

Aksesuardan bağımsız olarak abiyeler de tek başına ışıltılı bir görünüm oluşturabilir. Taş İşlemeli Abiye Modelleri, zarafetin parıltılı hali. Taş işlemeler abiyelerin yaka, etek ucu, kol, bel gibi kısımlarında yer alabileceği gibi tamamını da süsleyebilir. Bu tür abiyeler, fazla aksesuara gerek bırakmadan kombine ışıltı katıyor.

Görüntüde Dengeyi Sağlayın

"Işıltılı” ve "rüküş” arasına bir sınır çizmek gerekiyor. Evet, gösteriş şart ama bu gösterişin asil bir yapıda olması gerek, rüküş ve içi boş değil. Abartılı görünüm oluşturmamak için denge unsuru her zaman gözetilmeli. Denge, hem abiye, takılar, çanta, ayakkabılar, saç, makyaj gibi kombini meydana getiren parçalar arasında hem de her bir parçanın kendi içinde yer almalı.

Taş işlemeli abiyeleri, özellikle de işlemeler iri ve çok sayıda taştan oluşuyor ve abiyenin karakterini güçlü şekilde etkiliyorsa, daha sade aksesuarla tamamlamaya dikkat edin. Benzer şekilde, görüntü olarak dikkat çekici fazla detay içermeyen abiyeler için ise daha gösterişli aksesuarlar ve daha renkli bir makyaj tercih etmeniz, sönük bir görüntü oluşturmamak adına önemli.

İçinde sanat ruhu taşıyan zarif Büyük Beden Taşlı Abiye Modelleri için Moda Berray koleksiyonlarını inceleyebilirsiniz.