Kapıda Ödeme Seçeneği
750 TL üzeri ücretsiz kargo
14 İş Günü İçinde İade Garantisi
SSL ile Güvenli Ödeme
Kapıda Ödeme Seçeneği
750 TL üzeri ücretsiz kargo
Bi’ Pantolon Bi’ Bluz Yeter!

Bi’ Pantolon Bi’ Bluz Yeter!

Şıklık İçin Doğru İpuçlarını Kullanın

Bazen göz alıcı bir görünüm için öyle çok pahalı parçalar kullanmak, uzun uzun düşünmek zorunda değilsinizdir. Basit detaylara dikkat ederek, güçlü bir stil ve kombin ortaya çıkarabilirsiniz. Bu noktada, kullanışlı parçaları seçmeniz önemli.

Pek çok farklı tarzda üretilebildiklerinden pantolon ve bluzlar, birçok kombinde başrolü kapabiliyor. O yüzden, Pantolon Bluz Kombinlerinin son derece kullanışlı olduklarını söylemek mümkün. Bu ikili sokak modasında da şık davetlerde de karşımıza çıkabilir. Peki, pantolon ve bluz kullanacağınız kombinlerde hangi tarz için nelere dikkat etmek gerek?

Sokak Kombinleri

Spor karaktere sahip pantolon ve bluzlar sokak kombinlerinin vazgeçilmezleri. Örneğin, bol kalıp pantolonlar, özellikle sokağın favorisi salaş ve bohem stile kolayca uyarlanabilir.

Bununla birlikte, sokakta katı kuralların olmadığını aklınızda bulundurun. Burası herkesin kendi stilini daha özgür şekilde ifade edebildiği bir alan. O yüzden, sadece spor karaktere sahip parçaları değil, eğer istiyorsanız klasiğe yakın tasarımları da günlük giyiminize dâhil edebilirsiniz. Önemli olan, yansıtmak istediğiniz şey konusunda net olmanız ve bunu yansıtmanızı mümkün kılacak parçaları bulabilmeniz.

Ofis Kombinleri

Giyim konusunda özel kuralların olmadığı bir ofis ortamında çalışıyorsanız elbette, sokak için kullandığınız stili ofise de taşıyabilirsiniz, ancak kombinde kurumsallık vurgusu isteniyorsa seçimleri dikkatli şekilde yapmak gerekiyor.

Bu tür konseptlerde birden fazla canlı ve parlak rengi bir arada kullanmak uygun olmayacaktır. Canlı renk/ nötr renk ya da koyu renk/ açık renk dengesini kurabilmeli.

Ofiste kullanılacak pantolonlarda dar kesim- dar paça, ideal bir seçim. Dar paçalı pantolon, açık renkli desensiz bir bluz ve blazer ceketle, resmiyet vurgusunu güçlü şekilde yapabilirsiniz.

Abiye Kombinleri

Pantolon Bluz Kombinlerini abiye konsepti için kullanmanız da mümkün.

Pantolonda siyah renk, abiye konsepti için risksiz bir tercih. İndigo gibi koyu ve soğuk tonlardaki bir rengi de seçebilirsiniz. Bluzlarda ise seçenekler model açısından çok daha geniş.

Tül, taş, dantel, pul payet, nakış gibi detaylar, bluzlarda kolayca abiye etkisi meydana getirir. Şık davetler için pantolon bluz kombini kullanacaksanız, bluzlarda bu tür ayrıntıların varlığı yerinde olacaktır.