Kapıda Ödeme Seçeneği
750 TL üzeri ücretsiz kargo
14 İş Günü İçinde İade Garantisi
SSL ile Güvenli Ödeme
Kapıda Ödeme Seçeneği
750 TL üzeri ücretsiz kargo
Hangi Abiye Hangi Saç Modeliyle Kullanılabilir?

Hangi Abiye Hangi Saç Modeliyle Kullanılabilir?

Başarılı bir kombin, her parçanın birbiriyle uyum içinde olmasıyla mümkün. Sık yapılan hatalardan biri, kombinin yalnızca kıyafetlerden oluştuğunu düşünmek, bu yüzden de sadece –ya da en çok- kıyafet seçimini önemsemek.

Oysa görüntüye dahil her şey kombinin bir parçasıdır ve her bir parça ayrı ayrı öneme sahiptir. Abiye kombinlerinde, kullanacağınız elbise ile aksesuar, çanta ve ayakkabı uyumu kadar, saç modeli uyumunu da gözetebilirsiniz.

Peki, hangi saç modelleri, hangi abiye tasarımlarıyla birlikte kullanılabilir? Bu konuda katı kurallar olmamakla birlikte, birkaç detaya dikkat etmeniz, daha fazla uyum ortaya çıkaracaktır.

Bol Işıltılı Abiyeler

Taş, boncuk işlemeli ve Pullu Abiye Elbiseler, genellikle bol ihtişam içerir. Şatafatlı organizasyonlarda bu tür abiyelere, tıpkı onlar gibi ihtişamlı saç modelleri eşlik edebilir.

Dağınık topuzlar, bu konuda değerlendirebileceğiniz ilk alternatifler. Bunun yanı sıra, uzun dalgalı saç modelini de kullanabilirsiniz.

İhtişamın dengelenmesi gerekiyorsa, at kuyruğu ya da balerin topuzu gibi alternatiflere yönelebilirsiniz. Abiyede yeterince ışıltı olduğundan, saç modelinde sim ya da parlak taç gibi detayların yer alması rüküş bir görüntü yaratabilir. Bundan mümkün olduğunca kaçının.

Sade Tasarımlı Abiyeler

Organizasyon sade olduğu için sade tasarımlı abiye tercih ettiyseniz, saçta da yalınlık teması üzerinden hareket edebilirsiniz. Islak saç modeli, özellikle modern tasarıma sahip abiyelerle iyi bir ikili oluşturabilir.

Görüntünün biraz hareketlenmesi gerektiğini düşünüyorsanız, taç örgüden yardım alabilirsiniz.

Madonna Yakalı Abiyeler

Omuzları açıkta bırakan abiye tasarımları, dağınık ve uzun saç için harika bir zemin sunuyor. Bu nedenle, Madonna yakalı abiyeler içi dalgalı uzun saç modelini kullanabilirsiniz.

Gevşek bağlı ve dalgayla hacim verilmiş saçı sağ ya da sol taraftan omuz üzerine almak da tercih edilebilir.

Sırt Detaylı Abiyeler

Sırt detaylı abiyeler, ense topuzları için en kullanışlı modellerden.

Derin bir sırt dekoltesine sahip abiyeleri, geniş ense topuzuyla tamamlayabilirsiniz. Görüntüye hareket katmak için burgulu ense topuzu kullanılabilir.

Pul Parıltısı Saçlarınıza Yansısın!

Pullu abiyelerle saçınız başta olmak üzere görüntünün tüm detayları lirik bir güzellik kazanabilir.

Kelebek yaka, Madonna yaka, tül şerit gibi özel detaylarla donatılmış Pullu Abiye Elbiselere online mağazamızdan sahip olabilirsiniz.