Kapıda Ödeme Seçeneği
750 TL üzeri ücretsiz kargo
14 İş Günü İçinde İade Garantisi
SSL ile Güvenli Ödeme
Kapıda Ödeme Seçeneği
750 TL üzeri ücretsiz kargo
Madonna Yaka Hangi Kolyelerle Tamamlanabilir

Madonna Yaka Hangi Kolyelerle Tamamlanabilir

Madonna Yaka Nedir?

Yaka kesimi deyip geçmeyin. Yaka, tasarımın karakteri üzerinde büyük bir etkiye sahiptir. Öyle ki yakanın modeli, giyim ürününün tarzını ve kombinde hangi parçaların tamamlayıcı olarak kullanılabileceğini belirleyebilir.

Tasarımlara ayrıcalık katan yaka modellerinden biri Madonna yaka. Peki, Madonna yaka nedir?

En basit anlatımıyla, omuzları tamamen açıkta bırakan yaka modellerine Madonna yaka denmekte. Madonna yaka, son derece baskın karakteriyle dikkat çekiyor.

Sezon trendleri arasında olduğundan, elbiselerden bluzlara, ona pek çok yerde sık sık rastlıyoruz. Madonna yakanın bu sezon bolca kullanıldığı parçalar arasında abiyeler de var.

Madonna Yaka Büyük Beden Abiye modelleri, fazla detaya gerek bırakmadan güçlü bir etki ortaya çıkarabilir. Bununla beraber onu, onun kadar şık aksesuarla tamamlayarak, Madonna yaka etkisi daha güçlü şekilde hissettirilebilir.

Omuzların ve boynun tamamen açıkta kalması, Madonna yaka abiyelerde kolye seçimi için geniş bir özgürlük alanı veriyor. Üstelik ilgili bölgenin açıkta olması, kolyeyi, bu tür abiye kombinlerinin en dikkat çeken aksesuarı haline getirmekte. Peki, Madonna yakalı büyük beden abiyeleri tamamlamak için ne tür kolyeler tercih edilebilir?

İri Taşlı Kolyeler

Karmaşık desenli ve gerdanı büyük ölçüde kapatan yakaya sahip abiyelerde renkli, iri parçalı kolye kullanımı risk taşıyabilir. Kıyafetin deseni, kolyenin iddialı tasarımıyla bir araya geldiğinde abartılı bir görüntünün ortaya çıkma ihtimali yüksek.

Boyun ve gerdan bölgesini açıkta bıraktığından, Madonna yakalı abiyelerde bu tür bir risk söz konusu değildir. Bunları, iri ve renkli parçalı kolyelerle tamamlayabilirsiniz.

Chokerlara Şans Verin

Gerdanlık olarak da isimlendirilebilecek chokerlar, boynu saran, sarkmayan bir yapıya sahiptir. Bu özellikleri sebebiyle Madonna yakayla harika bir uyum yakalarlar.

Madonna yaka abiyelerinizi chokerlarla tamamlayarak masalsı bir etki elde etmeniz mümkün.

İnce Zincirli Kolyeler

Elbette sarkan, ince zincirli kolyeler de Madonna yaka ile birlikte kullanılabilir. Bu kolye modelinin sahip olduğu zarafet, Madonna yakanın zarafetiyle aynı frekanstadır.

Katılacağınız organizasyon gösterişliyse ve/ veya abiye modeli sadeyse, ince zincire renkli, parlak ve iri kolye uçlarının eşlik ettiği modelleri tercih etmenizde fayda var.

Madonna Yaka Abiyelerde Şık Seçenekler

Zarif Madonna yaka abiyeler Moda Berray’da!