Kapıda Ödeme Seçeneği
750 TL üzeri ücretsiz kargo
14 İş Günü İçinde İade Garantisi
SSL ile Güvenli Ödeme
Kapıda Ödeme Seçeneği
750 TL üzeri ücretsiz kargo
Siyah Abiye Nasıl Kombinlenir?

Siyah Abiye Nasıl Kombinlenir?

Çantalar, siyah zemin üzerinde geniş bir özgürlük alanına sahip. Siyah abiyeleri tamamlamak için kullanacağınız çantalarda renk, boyut ve desen açısından çok katı kurallar söz konusu değil.

Siyah abiye çanta seçimini kısıtlamasa da, organizasyon türünü göz önünde bulundurmalısınız. Şaşaalı organizasyonlar için kullanacağınız siyah abiyeleri tamamlamada koyu renkli çantaları kullanabileceğiniz gibi farklı renklere de yönelebilirsiniz. Özellikle parlak renkler bu tür organizasyonlarda, siyah abiyelere başarıyla uyum sağlayabilir.

Ayakkabı Rengine Dikkat

Renkli çanta seçiminde bulunduysanız, ayakkabı rengine dikkat etmelisiniz. Söz konusu siyah abiyeyse çantada açık ve canlı renkler, ayakkabıda koyu renkleri gerektiriyor.

Bu tür kombinlerde risk almamak adına siyah ayakkabılar tercih edebilirsiniz. Seçtiğiniz abiye iddialı bir tasarıma sahip değilse ve çanta koyu renkliyse görüntüyü hareketlendirmek adına parıltılı ayakkabılara öncelik verin. Taş işleme, sim, rugan materyal gibi detaylar taşıyan ayakkabılar, bu açıdan oldukça işe yarardır.

Takı Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Siyah Abiye Nasıl Kombinlenir sorusu elbette, takı seçimiyle de ilgili.

Abiye konseptinde küpe seçimini, kıyafetten ziyade yüz tipinize göre yapmanızda fayda var, zira yüzün yakınında konumlanan küpeler, çehrenin algılanışını etkileyebilir. Bu noktada gözeteceğiniz kural, yüz tipinize zıt formda küpe seçmek. Yani, yuvarlak yüz tipi için uzun, sarkan küpeler, köşeli yüzler için yuvarlak formlu küpeler seçilmeli. Aksi halde, yüzün olduğundan daha tombul, daha uzun, daha sert hatlı vs. görünme olasılığı vardır.

Kolye seçimini ise abiyenin yaka modeline göre yapın. Düşük omuz, hemen hemen her kolye formunu başarıyla taşıyabilir. Gerdan ya da boyun bölgesinin kapalı olduğu modellerde, boyna çok yakın konumlanan kolyeler yerine sarkan kolyeleri tercih edebilirsiniz.